tiistai 17. joulukuuta 2013

Tamikin kalpenee narsistin strategian äärellä

Sen jos minkä olen minäkin tänä vuonna huomannut. Kaikki peliliikkeet tuntuu olleen niin hyvin suunniteltuja, että tekeminen on toden totta ollut varmasti helppoa. Tai sitten pelikentällä on ollut äärettömän navakkaa myötätuulta. Jatkuvasti.

Henkilön noustessa esimiehen asemaan peli on saanut starttinsa välittömästi, ellei jopa jo hieman aiemmin. Minua ja työpaikkamme johtoporrasta on ryhdytty etäännyttämään toisistamme tarkoituksella. Tästä esimerkkinä mainittakoon se, ettei viesti kulkenut välillämme minkään muun kuin esimieheni kautta. Tämän olen hoksannut vasta hiljattain. Tosiaan, enpä ole juurikaan ollut suoraan yhteydessä työpaikan johtoon koko vuonna.



Normaalisti terveessä työyhteisössä tiedonkulku esimiehen kautta on varmasti toimiva malli. Ikävä kyllä omalla kohdallani tiedoksiantoni ja kaikenlaiset pienemmätkin keskustelut ovat kulkeneet esimiehen kertomana useimmiten täysin päinvastaisina asioina johtoportaaseen. Pahimmillaan he ovat päässeet kuulemaan jopa suoranaista valehtelua ja mitä ihmeellisimpiä keksittyjä juttuja.

Kaikki on suunniteltu niin tarkasti, että johdolle on aina tilanteen mukaan kerrottu jopa se, kuinka tulen reagoimaan tietyissä asioissa. Lupaan avata näitäkin asioita jatkossa lisää. Ei voi muuta kuin onnitella tätä pelistrategioiden moniosaajaa. Suunnittelusta toteutukseen.


Kuva

Ei kommentteja: